SOBIME SA

FABRICACIÓ DE GRIFERIA I RACORS DE LLAUTÓ

NOU LOGO SOBIME News

FABRICACIÓ DE GRIFERIA I RACORS DE LLAUTÓEspañol FABRICACIÓ DE GRIFERIA I RACORS DE LLAUTÓEnglish FABRICACIÓ DE GRIFERIA I RACORS DE LLAUTÓFrançais FABRICACIÓ DE GRIFERIA I RACORS DE LLAUTÓCatalà FABRICACIÓ DE GRIFERIA I RACORS DE LLAUTÓPусском FABRICACIÓ DE GRIFERIA I RACORS DE LLAUTÓPolski  
Noticies Fires Novetats
  NOU LOGO SOBIME
Han estat 35 anys acompanyant en tot moment a Sobime. En tots els esdeveniments als quals hem assistit, en qualsevol comunicat que hem emès, en totes les activitats que hem organitzat ha estat sempre present. I el pas del temps també li ha anat deixant la seva empremta. Així que hem decidit que en aquest 2015 que està a punt de començar, la nostra imatge va a adequar-se als nou temps, sense perdre la nostra identitat i sent reflex de la solidesa i qualitat dels nostres productes. I li desitgem que, igual que el seu antecessor, tingui un llarg camí, perquè això significarà que seguim compartint el nostre futur amb vosaltres.
SOBIME SA - C. Sant Josep, 123 Pg. Ind. "EL Pla" - 08980 SANT FELIU DE LLOBREGAT - Barcelona (SPAIN)
Postal address: SOBIME SA Apartado de correos (P.O.Box) 49
tel. +34 93 666 06 89 / +34 93 666 12 96 - fax. +34 93 666 06 00

SOBIME SA ®

Politica de Cookies | Avis Legal
 
Toda informacion contenida en esta web-site es propiedad de Sobime sa, asi como sus derechos de reproduccion y los contenidos de la misma.
Queda prohibido el uso de fotografias y otra informacion contenida en esta web-site sin el consentimiento expreso de Sobime sa.
  Disseny web Girona
Aquest lloc utilitza cookies per millorar l'experincia de navegaci. Si segueix navegant entenem que ho accepta. Informacio